Greve Idræts Center
Lillevangsvej 88
2670 Greve

Greve Idrætscenter er kommunalt ejet og er Greve Kommunes største idrætsanlæg.

Idrætsanlægget benyttes dagligt af mere end et tusinde brugere, hvor af langt de fleste er borgere i Greve Kommune. I dagtimerne er hele anlægget blandt andet fyldt med de mange seniorer som i Greve har taget stilling til, at det sunde liv er et aktivt liv. Senere på dagen og i weekenderne er det de mange foreningsaktive børn og voksne som med deres positive energi, er med til at gøre Greve Idrætscenter til et af flittigst besøgte steder i Greve Kommune.

I løbet af året afholdes der, primært i weekender, en langt række større og mindre særarrangementer. Det kan være alt fra store internationale mesterskaber, større nationale arrangementer, messearrangementer, mindre turnerings og stævneaktiviteter med videre.

Cafe Langsiden er stedet hvor brugere og borgere kan mødes til et måltid varm mad til fornuftige priser, hygge sig i cafeen med andre tilbud fra cafe menuen eller hvor man som forening eller som borger har mulighed for at afholde mærkedage, foreningsarrangementer med videre. Tag kontakt til cafeen og hør om deres muligheder for at støtte op om netop dit arrangement.

 

Link til Greve Idræts Center

klik her